Astronomie · PalmOS software · Roosteren · Informatica · Windows software · Natuurkunde · Wiskunde · Meteorologie · Fietsen · Diversen

Roosteren

Aurora
Clusterlijst
Prognose
Docentenlijsten
Docentenroosters
Leerlinglijsten
Tussenuurteller
Intekenen
Mentorindeler
Pakketvergelijker
Diverse
Lidostub
Aeolus

 

Gecombineerd Leerlingrooster

Met het programma GeCombineerd LeerlingRooster (GCLR) kun je snel leerlingroosters combineren. Dit is handig om momenten te zoeken waar zo veel mogelijk (of juiste zo weinig mogelijk leerlingen les hebben).

 

Het programma kan op een netwerk geinstalleerd worden, zodat docenten en coördinatoren onafhankelijk van de roostermaker leerlingroosters kunnen combineren.

 

Bekijk hier een screenshot.

 

Klik op het icoontje voor meer informatie over het programma GCLR

 

Download 

Versie 1.5

3 september 2006

(alleen voor geregistreerde gebruikers)

 

 

Leerlingnummertool 2005

 

Het komt wel eens voor dat er leerlingnummers in een Untis-bestand terecht komen die voorloopnullen te veel of te weinig hebben. Met leerlingnummertool is dat zo opgelost. Lees het roosterbestand in en geef aan of de leerlingnummers een vaste lengte moeten krijgen of juist niet.

 

Versie 1.1

17 juli 2005

 

Bekijk hier een screenshot.

 

Download hier de handleiding

 

Download hier het programma (gratis)

 

Meer informatie bij info@li-do.nl

 

 

 

Absentie/Absentieprint

 

Dit programma worden niet meer ondersteund.

 

Hoewel er in veel schoolmanagmentsystemen een oplossing voor de registratie van leerlingabsentie zit, voldoet die niet altijd aan de wensen van een school.

Absentie is een alternatief. Het programma wordt sinds april 2002 gebruikt op College Den Hulster om op 4 locaties (die tot 4 km uit elkaar lagen) in één centrale database de leerlingabsentie te administreren.

 

Meer informatie bij info@li-do.nl